Sukkersirup til cocktails
Sukkersiruppen bruges i mange forskellige cocktails — det gør det let og hurtigt at få din cocktail på bordet, fordi du ikke skal tænke på at få opløst sukkeret.
Sukkersiruppen bruges i mange forskellige cocktails — det gør det let og hurtigt at få din cocktail på bordet, fordi du ikke skal tænke på at få opløst sukkeret.
Flæskesteg kan på en måde virke en smule almindelig. Det er en skam, for sjældent får man et stykke kød, der som flæskestegen bare har det hele — smag, mørhed, sprødhed.
Confit de canard er en af de mest eksklusive franske retter — og med rette, for det smager himmelsk. Andelår så møre at kødet falder fra benene og skind så sprødt, at det kan høres på flere kilometers afstand. Næsten.
Aïoli er en alsidig sauce, der kan bruges til alt fra pommes frites til dressing. Vi bringer her en standardopskrift, som du kan variere som du ønsker, men kommer selvfølgelig også med en række forslag til varianter.
Vi laver andebryst i sous vide for at sikre den helt optimale tilberedning, men kommer også med tips til, hvordan du tilbereder andebrystet uden sous vide, og stadig får et fantastik mørt stykke kød.
Nuggets er benløse stykker kylling vendt i en melblanding og dybtstegt til en mør, knasende enkelt bid, der giver en smule dårlig samvittighed, men samtidig skriger på mere.
Fransk marengs er den klassiske hvide marengs, som de fleste kender. Den kan bages til blandt andet kyskager og fuglereder.
En frisk, syrlig og cremet stikkelsbærsorbet til de varme sommerdage og kolde vinteraftener. Vi dømmer ikke.
Mojitos er en af de drinks alle kan lide. Smagen er syrlig, sød og frisk på samme tid, og for os er det den ultimative sommerdrink.
Vi laver myntesirup for altid at være klar til mojitos, men du kan også bruge den i is, glasur, på pandekager eller hvor du normalt bruger sirup.