Forsmag: Opskrifter · Anmeldelser · Grej

Konkurrence: Vind Sage The Smoking Gun®

Konkurrence: Vind Sage The Smoking Gun®
Sage The Smoking Gun

Røgpistolen er en af de gadgets, der vinder mere og mere frem i madelskernes køkkener. Seneste skud på stammen kommer fra Sage by Heston Blumenthal, der bl.a. også står bag nogle heftige blendere og espressomaskiner.

Witt, der forhandler Sage i Danmark, har været så venlige at lade os udbyde en Sage The Smoking Gun® til en heldig vinder. Men først lidt om pistolen.

En røgpistol fungerer ved at komme en smule træflis i et kammer, som derefter antændes. Røgpistolen suger derefter røg fra kammeret og leder det ud gennem en slange. Slangen kan du placere i en skål med dine madvarer, f.eks. dækket med film eller lignende. Derved får madvaren smag af røg. Det er ikke kold- eller varmrøgning, men derimod det, som Johan Åkerberg i sin bog Røg — Alt om maden, smagen & metoderne kalder for showrøgning. Og det ser også flot ud, når en tallerken bliver sat på bordet med en røgfyldt klokke hen over.

Afhængigt af madvaren kan du dog godt tilføje en god portion røgsmag — vi har med stor success lavet rygeost ved blot at lede røg fra slangen ned i noget rørt Philadelphia. Du kan også tilføje røg til drinks, snacks og meget andet.

Konkurrencebetingelser

Sådan deltager du

For at deltage skal du besøge dette opslag på vores Facebook-side, og følge anvisningerne deri.

Præmierne

Der udtrækkes én vinder i konkurrencen. Vinderen modtager en Sage The Smoking Gun® til en værdi af 999 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og vinderen afholder selv konkurrenceafgift til SKAT.

Hvem kan deltage?

Alle personer over 18 år, der er bosat i Danmark, og har en Facebookprofil, kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Witt og deres familier kan ikke deltage i konkurrencen, ligesom ejerne af Forsmag og disses familier heller ikke kan deltage i konkurrencen.

Udvælgelse

Udvælgelse foregår ved lodtrækning blandt alle deltagere. Ved deltagelse accepterer du samtidig, at dit navn må offentliggøres både på forsmag.dk og på vores Facebook-side.

Udtrækning

Deltagelse i konkurrencen lukker 9. september kl. 20.00, hvorefter vinderen udtrækkes. Vinderen kontaktes via Facebook. Herefter har vinderen 5 dage til at vende tilbage, ellers vil præmien bortfalde og blive tildelt en anden deltager.

Præmierne afsendes inden for en uge efter at deltageren har leveret oplysninger om adresse.

Øvrigt

Facebook er ikke på nogen måde involveret i konkurrencen.

Ved deltagelse i konkurrencen, accepterer du automatisk ovenstående konkurrencebetingelser. Du bedes derfor læse konkurrencebetingelserne nøje, før du deltager i konkurrencen.

Ku' du lide hvad du læste?

Del meget gerne artiklen — så giver vi en digital high-five.

Kommentarer

Subscribe
Påmindelser
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x