Forsmag: Opskrifter · Anmeldelser · Grej

Sukkersirup til cocktails

Sukkersirup
Oversigt
Opskrift
Sukkersirup til cocktails
Udgivet
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Tid i alt
Din karakter
Karakter
2.5 (baseret på 14 stemmer)

Sukkersiruppen bruges i mange forskellige cocktails — det gør det let og hurtigt at få din cocktail på bordet, fordi du ikke skal tænke på at få opløst sukkeret. Vores sukkersirup er 2 dele vand og 3 dele sukker, der giver let tyk sirup.

Du kan tilføje ekstra smagselementer, der kan fremhæve din cocktails smag — f.eks. mynteblade til en myntesirup.

Siruppen kan holde sig ca. 2-3 uger i køleskab.

Ingredienser

  • 300 g sukker
  • 200 g vand

Udstyr

  • Intet særligt

Fremgangsmåde

  1. Kog vand
    Hæld vand i en gryde og bring det i kog ved fuld varme.
  2. Tilsæt sukker
    Når vandet koger skrues ned for varmen, og sukkeret tilføjes. Rør godt indtil sukkeret er opløst.
  3. Køl ned og opbevar
    Lad siruppen køle helt ned før du bruger den. Hæld på en skoldet flaske eller syltetøjsglas og opbevar i køleskabet.

Ku' du lide hvad du læste?

Del meget gerne artiklen — så giver vi en digital high-five.

Kommentarer

Ny kommentar

avatar
  Subscribe  
Påmindelser