Oversigt
Opskrift
Sukkersirup til cocktails
Udgivet
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Tid i alt
Din karakter
Karakter
(baseret på 39 stemmer)
Sukkersiruppen bruges i mange forskellige cocktails — det gør det let og hurtigt at få din cocktail på bordet, fordi du ikke skal tænke på at få opløst sukkeret. Vores sukkersirup er 2 dele vand og 3 dele sukker, der giver let tyk sirup.
Du kan tilføje ekstra smagselementer, der kan fremhæve din cocktails smag — f.eks. mynteblade til en myntesirup.
Siruppen kan holde sig ca. 2-3 uger i køleskab.
Ingredienser
- 300 g sukker
- 200 g vand
Udstyr
- Intet særligt
Fremgangsmåde
- Kog vand
Hæld vand i en gryde og bring det i kog ved fuld varme. - Tilsæt sukker
Når vandet koger skrues ned for varmen, og sukkeret tilføjes. Rør godt indtil sukkeret er opløst. - Køl ned og opbevar
Lad siruppen køle helt ned før du bruger den. Hæld på en skoldet flaske eller syltetøjsglas og opbevar i køleskabet.
Kommentarer