Forsmag: Opskrifter · Anmeldelser · Grej

Myntesirup

Myntesirup
Oversigt
Opskrift
Myntesirup
Udgivet
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Tid i alt
Din karakter
Karakter
2.5 (baseret på 5 stemmer)

Vi laver myntesirup for altid at være klar til mojitos, men du kan også bruge den i is, i glasur, på pandekager eller hvor du ellers normalt bruger sirup.

Myntesirup kræver kun tre ingredienser, og tager ingen tid at lave. Den holder sig i køleskabet i cirka tre uger.

Ingredienser

  • 300 ml vand
  • 300 g sukker
  • 10 kviste mynte

Udstyr

  • Intet specielt

Fremgangsmåde

  1. Lav sirup
    Bland vand og sukker i en gryde og bring det i kog. Når sukkeret er opløst lader du det koge i fem minutter.
  2. Tilsæt mynte
    Hak myntebladene og læg dem i skål. Hæld siruppen over. Lad stå indtil siruppen er kold og si myntebladene fra.
    Hak mynteblade
    Hæld sirup over mynteblade
  3. Pres sirup
    Pres så meget væske ud af bladene som muligt med bagsiden af en ske. Hæld på et skoldet glas og opbevar i køleskabet.
    Si sirup

Ku' du lide hvad du læste?

Del meget gerne artiklen — så giver vi en digital high-five.

Kommentarer

Ny kommentar

avatar
  Subscribe  
Påmindelser