Forsmag: Opskrifter · Anmeldelser · Grej

Konkurrence: de Buyer bageprodukter

Konkurrence: de Buyer bageprodukter
Vind De Buyer bageudstyr

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her på Forsmag går op i godt grej. Godt grej er kritisk for en god oplevelse i køkkenet. Nu har du mulighed for at supplere dit køkken med lækkert, professionelt bageudstyr.

En af de virksomheder, som vi ofte savler over produkterne fra, er franske de Buyer. Vi har tidligere anmeldt deres pander, og nu udbyder vi, i samarbejde med MaisonMette, den danske agent for de Buyer-produkter, en konkurrence, hvor du kan vinde lige netop godt grej til dit køkken. Der er præmier for i alt 2.712 kr.

Præmierne

Først lidt om præmierne. de Buyer har eksisteret siden 1830, og har fra begyndelsen arbejdet med stål, og tilbyder nu mere end 2.500 forskellige produkter. de Buyer er kendt i de professionelle kredse, og bliver også mange steder brugt på kokkeskoler, herunder på Institut Paul Bocuse og på Ecole de Cuisine Alain Ducasse — hvor bagmændene er to af de helt tunge drenge i den franske gastronomi. de Buyers produkter er robuste, og enhver koks drøm — uanset om de er amatører eller professionelle.

Førstepræmie

Førstepræmien har en værdi af 1.553 kroner, og består af følgende produkter:

  • de Buyer Le Tube sprøjtepistol
  • de Buyer GÖMA piskeris, 35 cm
  • de Buyer dejskraber til høje temperaturer (op til 260°)
  • de Buyer Elastomoule muffinform, 9,5 cl

Andenpræmie

Andenpræmien har en værdi af 778 kroner, og består af følgende produkter:

  • de Buyer piskeris, 35 cm
  • de Buyer dejskraber til høje temperaturer (op til 260°)
  • de Buyer Elastomoule muffinform, 9,5 cl

Tredjepræmie

Tredjepræmien har en værdi af 381 kroner, og består af følgende produkter:

  • de Buyer piskeris, 35 cm
  • de Buyer dejskraber til høje temperaturer (op til 260°)

de Buyer Le Tube sprøjtepistol

decorcreme

Sprøjtepistolen er sprøjteposen i ny forklædning. Sprøjtepistolen er lavet i stærk plastic, der gør det lettere at fylde beholderen end en almindelig sprøjtepose og samtidig holde øje med, hvor meget der er tilbage i beholderen. Den er perfekt til mousser, cremer og pastaer, og kan bruges både til fyldning og til pynt. Sprøjtepistolen giver mulighed for at indstille, hvor meget der skal komme ud ved hvert tryk, hvilket gør det let at lave ensartede portioner, f.eks. når du laver flødeboller. Der medfølger to tyller til pistolen.

Udsalgspris 775 kr.

de Buyer GÖMA piskeris, 35 cm

de Buyer piskeris

de Buyers piskeris har flere strenge end de fleste andre piskeris, hvilket hjælper til piske eksempelvis mousser hurtigere. Strengene er i rustfrit stål og er lukket inde i håndtaget, så der ikke trænger vand og snavs ind. Håndtaget er ergonomisk og skridsikkert. Og så kan piskeriset selvfølgelig gå i opvaskemaskinen.

Udsalgspris 213 kr.

de Buyer dejskraber til høje temperaturer

de Buyer dejskraber

Dejskraberen er lavet i naturgummi, og kan dermed tåle temperaturer op til 260°. Håndtag og skraber er integreret, så der ikke samles bakterier i samlingen. Det sørger desuden også for, at dejskraberens ikke falder fra hinanden.

Udsalgspris: 168 kr.

de Buyer Elastomoule muffinform, 9,5 cl

de Buyer Elastomoule muffinform

Når der skal bages muffins, er en god muffinform essentiel. de Buyers tykke nonstick-muffinforme i silikone er lavet til de professionelle, og kan holde til minimum 5.000 brug (hvis brugt ifølge anvisningerne), hvor almindelige silikonemuffinforme som regel er lavet til at kunne holde til 1.000 brug. Formen kan både gå i ovnen og i fryseren — faktisk kan de holde til temperaturer ned til -70° og op til 300°. Formene er fantastiske til at fordele varme, og metalpartikler iblandet silikonen hjælper til at karamellisere kagerne i kanterne.

Udsalgspris: 397 kr.

Konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet skrive din bedste opskrift på cupcakes med frosting. En cupcake er simpel, men mange elementer kan gå galt undervejs. En frosting kan skille eller have svært ved at sætte sig. Vi er ikke ude efter en opskrift fra en kogebog eller en hjemmeside. Vi er ude efter en original opskrift, kreeret af dig selv.

Vi trækker lod om præmierne blandt alle kommentarerne.

Konkurrencebetingelser

Sådan deltager du

Skriv din opskrift i kommentarfeltet herunder inden 19. november 2016 kl. 23.59. Udfyld med dit rigtige navn, og en mail, som vi kan komme i kontakt med dig på. Du kan kun deltage én gang i konkurrencen.

Præmierne

Der udtrækkes første-, anden- og tredjepræmie i konkurrencen. Præmiernes værdi er:

  1. 1.553 kr.
  2. 778 kr.
  3. 381 kr.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvem kan deltage?

Alle personer over 18 år, der er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Ansatte i MasionMette og deres familier kan ikke deltage i konkurrencen, ligesom ejerne af Forsmag og disses familier heller ikke kan deltage i konkurrencen.

Udvælgelse

Udvælgelse foregår ved lodtrækning blandt alle deltagere. Ved deltagelse accepterer du samtidig, at:

  • at Forsmag må bringe opskriften på bloggen
  • at Forsmag og MaisonMette må udgive og/eller reklamere for opskriften på sociale medier

Udtrækning

Deltagelse i konkurrencen lukker 19. november kl. 23.59. Præmierne udtrækkes d. 26. november 2016. Vinderne får direkte besked på den mail, der er angivet i forbindelse med tilmelding til konkurrencen. Herefter har vinderne 5 dage til at vende tilbage, ellers vil præmien bortfalde og blive tildelt en anden deltager.

Præmierne afsendes af MaisonMette inden for en uge efter at deltageren har leveret oplysninger om adresse.

Ku' du lide hvad du læste?

Del meget gerne artiklen — så giver vi en digital high-five.

Kommentarer

nyeste ældste flest stemmer
Påmindelser
Marie skaalum bloch
Guest
Marie skaalum bloch

Min yndlingscupcake forelskede jeg mig i engang jeg boede i USA, og den har hængt ved siden. Det startede som en alm blåbærmuffin men jeg har med tiden tilføjet både hvid chokolade og cremechease frosting, men den kan også laves uden hvis man er mindre grådig. Cupcake: 250g mel, 2 tsk bagepulver, lidt salt, noget vanille fx 2 tsk, 100 g sukker (fx lys rørsukker), et par æg, min 50g smeltet smør, et par dl cremefraiche, 100 g hakket lys chokolade (mindre kan også gøre det), 2 dl FRISKE store blåbær. Det blandes. Først ved at piske æg, så det… Læs mere »

Susanne Nørrelykke Petersen
Guest
Susanne Nørrelykke Petersen

Jeg har en opskrift, som jeg altid bruger, når jeg bager cupcakes og kager 🙂 . Det er en meget simpel og nem opskrift, og jeg ændrer tit lidt på den, så nogle gange er det bare chokolade cupcakes, andre gange vanille, eller banan, eller grahamsmel eller hvad jeg nu lige har i køkkenet 🙂 . Jeg får ros for opskriften hver gang 🙂 . I dag er det chokolade cupcakes opskriften, som jeg vil dele med jer, og den får en frosting med et strejf appelsin, fordi at det jo snart er december. I en skål blandes de tørre… Læs mere »

Malene
Guest
Malene

Jeg er vild med chokolade, så min favorit cupcake er selvfølgelig en chokolade/kakao cupcake: Til kagerne (18 stk.) skal bruges: 3 æg 300 g sukker 125 g smeltet afkølet margarine 125 g mel 5 spsk. kakao 2 tsk. vanillesukker Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt margarine. Vend mel, kakao og vanillesukker i. Fyld dejen i muffinsforme, og bag i 20 min. ved 175 grader. Til frosting skal bruges: 40 g kakao, 375 g flormelis, 120 g blødt smør, 3 spsk. mælk. Bland kakao, flormelis, og smør. Pisk derefter blandingen ved lav hastighed mens mælken tilsættes. Pisk derefter ved høj hastighed… Læs mere »

Peter Olsen
Guest
Peter Olsen

Spørger du mig, så er udfordringen med cupcakes, hvordan man holder den simpel i sit udtryk, uden at den stadig er for forudsigelig. Less is more, men ikke uden udfordringer! Min favorit cupcake udspringer derfor af en fortolkning af en klassiker, som både glæder på tværs af generationer, og som ser skønne ud i deres enkelthed: Bedstefars skæg cupcakes. Denne opskrift bliver til 24 cupcakes, inkl. marengstopping. Ingredienser til vaniliecupcakes: 300 g. hvedemel 225 g. smør (stuetemperatur) 400 g. sukker 4 æg (stuetemperatur) 2,5 dl. mælk 1 vaniliestang 1,5 tsk. bagepulver Et nip salt Ingredienser til marengs: 4 æggehvider 250… Læs mere »

Leander Adrian
Guest
Leander Adrian

Min yndlings cupcake er min mors chokolade cupcake, som hun tit laver til familie fødselsdage, og andre begivenheder. Denne opskrift blir til 18 kager, med creme. Til selve kagen skal du bruge: 150 G smør 200 G chokolade 4 æg 250 G sukker 1 spsk vaniljesukker 250 G marcipan 4 dl hvedemel 1 tsk bagepulver Og til cremen skal du bruge: 200 G nougat 3 dl piskefløde 2 tsk instant kaffe. Smelt smør og hakket chokolade ved svag varme. Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende og luftigt. Tilsæt marcipan og pisk dejen igennem. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen… Læs mere »

Rie
Guest
Rie

Mine bedste opskrift består af en marcipancupcake med marshmallow fluff 😉 Ingredienser: 100 g revet ren rå marcipan 100 g sukker 100 g smør 2 æg 30 g hakkede mandler 30 g hvedemel Bland marcipan og sukker i en foodprocessor. Tilsæt smør og rør, til det er blødt. Pisk æg i et ad gangen og bland hurtigt dejen med mandler og hvedemel. Fordel dejen i muffinsforme. Bag kagerne ved 175˚ i 16-18 min Ingredienser til marshmallow fluff: 1 bæger pasteuriseret æggehvider 100 g glykosesirup 1 nip salt 100 g flormelis 1 tsk. vaniljesukker Evt frugtfarve Pisk æggehvider, salt, evt frugtfarve… Læs mere »

Henriette Christiansen
Guest
Henriette Christiansen

Til hver forårs- og sommerfødselsdag i familien laver vi cupcakes med jordbær… Mmh! Min opskrift er til 20 styks 🙂 Til cupcakesne: 260 g sukker 260 g hvedemel 2 tsk bagepulver 260 g smør 1 dl mælk 4 æg 2 tsk vaniljesukker 12 store jordbær Først smelter jeg snøret i en gryde og tilsætter mælken. Herefter blandes det sammen med vaniljesukker, sukker, bagepulver og mel. Jeg putter et æg i af gangen og pisker massen gundigt sammen. Til sidst moser jeg jordbæteren og rører dem i dejen. Jeg deler massen i 20 cupcakesforme, hvorefter jeg bager dem i cirka 20… Læs mere »