Oversigt
Opskrift
Nudelsalat
Udgivet
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Tid i alt
Din karakter
Karakter
Denne kolde nudelsalat er fyldt med lækre grøntsager og smagsnoter fra det asiatiske køkken. Vores opskrift er blot et eksempel — du kan tilføje præcis de grøntsager, du har lyst til. Du kan også tilføje f.eks. rejer eller kylling.
Vi synes den er fantastisk sammen med vores sticky chicken, hvis sødme og mørhed går perfekt til nudelsalatens syrlighed og sprødhed.
Ingredienser
Salat
- 250 g nudler
- 0.5 rødt spidskål
- 0.5 grønt spidskål
- 2 peberfrugter
- 1 chili i den milde ende
- 100 g babyspinat
- 100 g bønnespirer, Mung
- cashewnødder
Dressing
- 1 koriander
- 1 lime
- 1 dl olivenolie
- 1 dl soja
- 80 g farin
- 25 g ingefær
- 1 fed hvidløg
Udstyr
- Intet særligt
Fremgangsmåde
- Tilbered nudler
Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken. Skyl godt i koldt vand og sæt til side. - Rist cashewnødder
Rist cashewnødderne på en tør pande. Lad køle ned. - Forbered grøntsager
Snit kål i strimler, skær peberfrugterne i tynde skiver, hak chilien fint, skyl spinateten og hak bønnespirerne groft. Bland alle grøntsagerne med nudlerne i en stor skål. - Bland salat
Blandt nudlerne med grøntsager og nødder. - Lav dressing
Pisk olivenolie, soja og limesaft fra en hel lime. Hak hvidløg og ingefær meget fint, og tilsæt det til dressingen sammen med farin. Pisk indtil sukkeret er opløst. - Bland dressing og salat
Vend salaten med dressingen. Lige inden servering vender du hakket koriander deri. - Servér
Server for sig selv eller sammen med vores sticky chicken.
Kommentarer