Oversigt
Opskrift
Hjemmelavede pølser: Ramsløg og Limfjordsporter
Udgivet
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Tid i alt
Din karakter
Karakter
En god, mørk øl som Limfjordsporter tilføjer sødme mens ramsløg tilføjer en smule skarphed i denne pølse, der er baseret på vores grundfars. Denne fars bliver mere klæg end de øvrige, fordi der skal bruges en del øl for at få smagen igennem, og derfor tilsætter vi også mere mel.
Servér f.eks. med kartoffelsalat med radiser og rygeost. Prøv også vore pølser med chili, cheddar, bacon og portvin eller rosmarin, hvidløg, fennikelfrø og whisky.
Ingredienser
- 2.1 kg grundfars
- 2 dl Limfjordsporter eller anden mørk øl
- 20 blade ramsløg
- 50 g hvedemel
Udstyr
- Intet specielt
Fremgangsmåde
- Lav grundfars
Følg trin 1-5 i vores grundfars. - Hak ramsløg
Hak ramsløg meget fint. Fjern de grove stilke. - Bland
Bland ramsløg, øl og mel i farsen. - Producér pølserne
Følg grundfarsens opskrift fra trin 7.
Kommentarer