Forsmag: Opskrifter · Anmeldelser · Grej

Hjemmelavede pølser: Ramsløg og Limfjordsporter

Pølse med øl og ramsløg
Oversigt
Opskrift
Hjemmelavede pølser: Ramsløg og Limfjordsporter
Udgivet
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Tid i alt
Din karakter
Karakter

En god, mørk øl som Limfjordsporter tilføjer sødme mens ramsløg tilføjer en smule skarphed i denne pølse, der er baseret på vores grundfars. Denne fars bliver mere klæg end de øvrige, fordi der skal bruges en del øl for at få smagen igennem, og derfor tilsætter vi også mere mel.

Ramsløg og LimfjordsporterServér f.eks. med kartoffelsalat med radiser og rygeost. Prøv også vore pølser med chili, cheddar, bacon og portvin eller rosmarin, hvidløg, fennikelfrø og whisky.

Ingredienser

  • 2.1 kg grundfars
  • 2 dl Limfjordsporter eller anden mørk øl
  • 20 blade ramsløg
  • 50 g hvedemel

Udstyr

  • Intet specielt

Fremgangsmåde

  1. Lav grundfars
    Følg trin 1-5 i vores grundfars.
  2. Hak ramsløg
    Hak ramsløg meget fint. Fjern de grove stilke.
  3. Bland
    Bland ramsløg, øl og mel i farsen.
  4. Producér pølserne
    Følg grundfarsens opskrift fra trin 7.

Ku' du lide hvad du læste?

Del meget gerne artiklen — så giver vi en digital high-five.

Kommentarer

Ny kommentar

avatar
  Subscribe  
Påmindelser