Forsmag: Opskrifter · Anmeldelser · Grej

Hjemmelavede pølser: Chili, cheddar, bacon og portvin

Pølser med chili, cheddar, bacon og portvin
Oversigt
Opskrift
Hjemmelavede pølser: Chili, cheddar, bacon og portvin
Udgivet
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Tid i alt
Din karakter
Karakter
5 (baseret på 1 stemmer)

Denne pølse baseres på vores grundfars, der tilsættes en god portion chili, en masse revet cheddarost, røget bacon og hvid portvin.

Den fede cheddarost giver en lidt federe pølse. Vi bruger en ekstramodnet cheddarost, der smager godt igennem. Du kan selv styre niveauet af chili, men vi synes gerne, at der må være noget bid i smagen, så vi kan godt lide at bruge små, stærke chilier.

Ingredienser

Servér f.eks. med godt foccaciabrød. Prøv også vores pølser med rosmarin, hvidløg, fennikelfrø og whisky eller ramsløg og Limfjordsporter.

Ingredienser

  • 2.1 kg grundfars
  • 1 dl hvid portvin
  • 10 g frisk, stærk chili, f.eks. habanero
  • 200 g bacon
  • 100 g ekstramodnet cheddar

Udstyr

  • Intet særligt

Fremgangsmåde

  1. Lav grundfars
    Følg trin 1-5 i vores grundfars.
  2. Hak og riv ingredienser
    Hak chili og bacon fint. Brug gerne kernerne. Riv osten fint.
  3. Bland
    Bland chili, bacon, portvin og cheddar i grundfarsen.
  4. Producér pølserne
    Følg grundfarsens opskrift fra trin 7.

Ku' du lide hvad du læste?

Del meget gerne artiklen — så giver vi en digital high-five.

Kommentarer

Ny kommentar

avatar
  Subscribe  
Påmindelser