tirsdag d. 26. apr 2016
af
Peter Steen Høgenhaug
Hjemmelavede pølser: Chili, cheddar, bacon og portvin

Oversigt
Opskrift
Hjemmelavede pølser: Chili, cheddar, bacon og portvin
Udgivet
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Tid i alt
Din karakter
Karakter
(baseret på 4 stemmer)
Denne pølse baseres på vores grundfars, der tilsættes en god portion chili, en masse revet cheddarost, røget bacon og hvid portvin.
Den fede cheddarost giver en lidt federe pølse. Vi bruger en ekstramodnet cheddarost, der smager godt igennem. Du kan selv styre niveauet af chili, men vi synes gerne, at der må være noget bid i smagen, så vi kan godt lide at bruge små, stærke chilier.
Servér f.eks. med godt foccaciabrød. Prøv også vores pølser med rosmarin, hvidløg, fennikelfrø og whisky eller ramsløg og Limfjordsporter.
Ingredienser
- 2.1 kg grundfars
- 1 dl hvid portvin
- 10 g frisk, stærk chili, f.eks. habanero
- 200 g bacon
- 100 g ekstramodnet cheddar
Udstyr
- Intet særligt
Fremgangsmåde
- Lav grundfars
Følg trin 1-5 i vores grundfars. - Hak og riv ingredienser
Hak chili og bacon fint. Brug gerne kernerne. Riv osten fint. - Bland
Bland chili, bacon, portvin og cheddar i grundfarsen. - Producér pølserne
Følg grundfarsens opskrift fra trin 7.
Kommentarer