tirsdag d. 26. apr 2016
af
Peter Steen Høgenhaug
Hjemmelavede pølser: Rosmarin, hvidløg, fennikelfrø og whisky

Oversigt
Opskrift
Hjemmelavede pølser: Rosmarin, hvidløg, fennikelfrø og whisky
Udgivet
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Tid i alt
Din karakter
Karakter
Fennikelfrøene får lov til at være kongen i denne pølse, der også indeholder, rosmarin, hvidløg og whisky.
Smagen af fennikelfrø passer utrolig godt sammen med den fede pølser, og rosmarin, hvidløg og whisky giver en god grundsmag. Pølsen er baseret på vores grundfars.
Servér f.eks. med en lækker rodfrugtmos. Prøv også vores pølser med chili, cheddar, bacon og portvin eller ramsløg og Limfjordsporter.
Ingredienser
- 2.1 kg grundfars
- 15 g fennikelfrø
- 2 kviste rosmarin
- 2 fed hvidløg
- 1 dl whisky
Udstyr
- Intet særligt
Fremgangsmåde
- Lav grundfars
Følg trin 1-5 i vores grundfars. - Knus fennikelfrø
Knus fennikelfrø i en morter.
- Hak øvrige ingredienser
Hak hvidløg og rosmarin fint. - Bland
Bland fenikkelfrø, hvidløg, whisky og rosmarin i farsen. - Producér pølserne
Følg grundfarsens opskrift fra trin 7.
Kommentarer