Forsmag: Opskrifter · Anmeldelser · Grej

Hjemmelavede pølser: Rosmarin, hvidløg, fennikelfrø og whisky

Pølser med rosmarin, hvidløg, fennikelfrø og whisky
Oversigt
Opskrift
Hjemmelavede pølser: Rosmarin, hvidløg, fennikelfrø og whisky
Udgivet
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Tid i alt
Din karakter
Karakter

Fennikelfrøene får lov til at være kongen i denne pølse, der også indeholder, rosmarin, hvidløg og whisky.

Smagen af fennikelfrø passer utrolig godt sammen med den fede pølser, og rosmarin, hvidløg og whisky giver en god grundsmag. Pølsen er baseret på vores grundfars.

Rosmarin, hvidløg, fennikelfrø og whisky

Servér f.eks. med en lækker rodfrugtmos. Prøv også vores pølser med chili, cheddar, bacon og portvin eller ramsløg og Limfjordsporter.

Ingredienser

  • 2.1 kg grundfars
  • 15 g fennikelfrø
  • 2 kviste rosmarin
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl whisky

Udstyr

  • Intet særligt

Fremgangsmåde

  1. Lav grundfars
    Følg trin 1-5 i vores grundfars.
  2. Knus fennikelfrø
    Knus fennikelfrø i en morter.
    Fennikelfrø
  3. Hak øvrige ingredienser
    Hak hvidløg og rosmarin fint.
  4. Bland
    Bland fenikkelfrø, hvidløg, whisky og rosmarin i farsen.
  5. Producér pølserne
    Følg grundfarsens opskrift fra trin 7.

Ku' du lide hvad du læste?

Del meget gerne artiklen — så giver vi en digital high-five.

Kommentarer

Ny kommentar

avatar
  Subscribe  
Påmindelser